Lollipop diszkoszban (csirkecomb nyalóka)
A csirkecombokat sütés előtti napon megformázzuk: a „dobverőket” farigcsálni kell, hogy „nyalóka” formája legyen, inakat és porc részeket eltávolítani, stb…). Ezután kap egy pácot (ízlés szerint) és egy éjszakát pihent a hűtőszekrényben. Sütés: szétszedős diszkosz esetén 10 személyes diszkoszban rácson(fedővel)160 fokon 40 percig, majd 200 fokon fedő nélkül 15-20 percig. Ha nem szedhető szét, akkor […]
Gabi csirkecombja
Hozzávalók: Füstölt szalonna, krumpli, répa, gomba, filézett csirkecomb, debreceni és még egy kis füstölt szalonna. A csirkecombot só, csili paprika, kakukkfű és pirított mogyoró ízesíti. ( Zagyva Gabriella receptje)
Jánosék diszkoszos csirkeszárnya
Hozzávalók: Hagyma,répa,új burgonya,brokkoli,és pár darab csirkeszárny. Nagyon finom lett ! (Kontor János receptje)
Csirkehúsos bőségtál
Hozzávalók: Csirkemell, csirkecomb, szalonna, sok zöldségféle, fűszerek. (Csapó Gáborék receptje)
Veronika csirkecombja
Hozzávalók: Szalonna, krumpli, répa, csirkecomb, alma, karalábé, újhagyma. (Szabóné Ott Veronika receptje)
Kati rozmaringos csirkecombja
Hozzávalól: Csirkemell, csirkecomb, krumpli, hagyma, cukkini, répa, újhagyma, fokhagyma, szalonna, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű. Szerzőnk megjegyzése: „Isteni lett megint!” (Osvald Kati receptje)
Kasza család csirkecombja
Hozzávalók: Csirkecomb, krumpli ,hagyma, paradicsom, szalonna, fűszerkeverék. (Kasza Zsoltné receptje)
Házi csirke gombával
Hozzávalók: Házi csirke, gomba a rétről, alma, új krumpli, fokhagyma, bacon, paradicsom, paprika, hagyma, fűszerek. (Darócziné Erzsi receptje)
Liza csirkecombja
Hozzávalók: Krumpli, gomba, hagyma, szalonna, csirkecomb. (Virágh Liza receptje)
Pipi sóban
Hozzávalók: Egy darab pipi, sok só. Borítsd be minden oldalról vastagon a csirkét, azután zárd rá a fedőt. Parázson kb. 1,5 óra alatt kész. A sót kotord le róla a végén, és rendben is van! Fortély: a só jó vastagon legyen rajta! Akkor mint egy „kéreg” rásül. Egyáltalán nem lesz túl sós ízű még a […]