Éva csirkemelles diszkosza barackkal

Hozzávalók: Bacon, pipimell, ananász, barack, fűszerek. A csirkemellet fűszerezzük, betekerjük a baconnal, majd ráhalmozzuk az aprított ananászt és a felezett barackbefőttet. (Szecskóné Horváth Éva receptje)
Éva csirkemelles diszkosza áfonyával

Hozzávalók: Gomba, hagyma, paprika, bacon, csirkemell, ráadásnak pedig áfonya. (Szecskóné Horváth Éva receptje)
Fanni csirkemelles diszkosza

Hozzávalók: Csirkemell, füstölt sonka, gomba, cukkini, alma, lilahagyma, újhagyma, paradicsom, paprika, répa, petrezselyem gyökér, burgonya, só, bors, rozmaring, kakukkfű, kömény, szárított zöldségkeverék. (Varga Fanni receptje)
Anikó csirkemelles diszkosza

Hozzávalók: Csirkemell, krumpli, répa, gomba, cukkini, hagyma, szalonna, paradicsom. (Kántorné Ancza Anikó receptje)