Lollipop diszkoszban (csirkecomb nyalóka) / Receptek

A csirkecombokat sütés előtti napon megformázzuk: a „dobverőket” farigcsálni kell, hogy „nyalóka” formája legyen, inakat és porc részeket eltávolítani, stb…).

Ezután kap egy pácot (ízlés szerint) és egy éjszakát pihent a hűtőszekrényben.

Sütés:  szétszedős diszkosz esetén 10 személyes diszkoszban rácson(fedővel)160 fokon 40 percig, majd 200 fokon fedő nélkül 15-20 percig.

Ha nem szedhető szét, akkor szabadban az utolsó 15-20 percre húzzunk rá e tetejére egy kis parazsat. Konyhai sütés esetén 180 fok, 120 perc hasonló eredményt hoz.

(Hajdú Mihály receptje)

Védett tartalom!

Köszönjük szépen az egész éves bizalmat!

2023-ban már nem teljesítünk több rendelést, és 2024. január 15-ig szabadságon leszünk.
Rendelése leadásakor kérjük, ezt vegye figyelembe!

Boldog Karácsonyt kívánunk,
Fehér család