Vendégkönyv

Pénteken megérkezett a miénk, szombaton megcsináltuk a beavatást - bár nem volt az igazi szeánsz, mert nem ittunk pálinkát... Vasárnap kipróbáltuk parázson, ilyen finoman készült csirkecombot szerintem még a 40 évem alatt nem ettem, mint amilyen ebben lett az eredmény. Zseniális a cucc. Első használat előtt nyílt lángba kell tenni kiolajozva, így kell beavatni. Utána meg csak telepakolni a nyers finomságokkal, lezárva betenni a parázsba, sütőbe, kemencébe és jó egy óra múlva olyan ebédet kapsz, hogy megőrülsz. Nagyon anyukabarát, minimális előkészítést igényel és utána hozzá sem kellett nyúlni. Sokat fogjuk használni, köszönjük! Nagyon jó szívvel ajánlom, hogy vegyetek egyet. Elfoglalt anyukáknak igazi gyöngyszem egy ilyen edény.

Miklósi-Uhrner Gabriella

Megérkeztek a diszkoszok! Kipróbáltuk.... Hát... Valami csoda! Hétvégén újra tűzre kerül. Nagyon kedves, korrekt és segítőkész megbeszélés, hozzáállás! Csak ajánlani tudom! A Mestert is és a terméket is! Köszönöm,

Rékasi Judit

Kedves Csaba! Kipróbáltuk itthon a sütődiszkoszt a hétvégén (rendes sütőben), FANTASZTIKUS!!! Sertéstarját készítettem zöldségekkel. Azok az Ízek!!! Hálás Köszönetünk érte! Sok sikert kívánok, sok rendelést!

Kedves Csaba! Most érkezett meg a két kanál. Gyönyörűűűű! Minden képzeletem felülmúlta...És köszönöm a nyelébe ütött szívet. Minden jót! Kriszta (Szerintem egyszer még egy sütődiszkoszra is vevő leszek... 🙂

Sosem felejtem el, hogy kb. 12 éves lehettem (19 éve volt), amikor először és utoljára ehettem diszkoszban készült ételt Kőröshegyen. Ahhoz fogható ízű ételt azóta sem ettem és már gyerekként is valódi misztifikációnak tűnt a működése. Kicsit szebb lett a világ azzal, hogy valaki még gyárt ilyen eszközt ilyen kiváló minőségben. Gratulálok!

Bence Marton

Azt kaptam, amit vártam: szép munka beavatással együtt! Külön meglepetést okozott a gyors postázás, amit köszönök! 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek!

Buda-Nagy Judit

Sokkal gyorsabban megérkezett, mint a vállalási határidő. Bízom benne, hogy ajándékként sikert arat. Köszönöm a készítő munkáját.

Balogh Attila

Különleges, szép darab. Kipróbálni majd csak később fogjuk tudni, ha indul a tavaszi kerti szezon, de abban biztos vagyok hogy a megajándékozott oda lesz érte 🙂 Külön köszönet az alkotónak a gyorsaságáért, nem is számítottam rá, hogy még karácsony előtt ideér, olyan későn találtam rá!!!

Bánhegyi Kata

Ezzel a szívvel készült kanállal a sötét, borús téli reggelek is gondtalanabbul indulnak majd a mi kis óvodásunknak! Köszönöm!

Jász Krisztina

Minden rendben ment, gyors, korrekt eladó. Nagyon szép terméket kaptam, ajándékba lesz, így a kipróbálás még várat magára! 🙂 Ajánlom mindenkinek!!

Lénárd Viktória

Nagyon szép, igényes kivitelezésű terméket kaptam, hálás vagyok érte! A díszdobozért külön köszönet illeti az eladót. Esküvőre vittem a megrendelt kanalakat és nagy sikert rattam velük! Korrekt, gyors és színvonalas szolgáltatásban volt részem, mindenkinek csak ajánlani tudom hogy Csabától vásároljon!

Dalkó Szilvia

A termék pár nap alatt megérkezett!A valóságban sokkal szebb mint a képen.A benne elkészített étel pedig igazán ízletesre sikerült!

Öller István

A megrendeléssel kapcsolatban többször váltottam emailt a készítővel, aki nagyon kedves és készséges volt. A kanál egy héten belül megérkezett, szépen kidolgozott, igényes munka. MInden tekintetben pozitív tapasztalatról számolhatok be. Köszönöm .

Benedek Szilvi

Nagyon elégedett vagyok a termékkel, és az eladóval is. Csodálatos termék. Ajándéknak szánom, és időben, még jóval karácsony előtt megkaptam.

Marika

Köszönjük ismét a teremtő munkát! Pompás, míves diszkoszt kaptunk a megbeszélteknek megfelelően. Szívből ajánlom mindenkinek a készítőt!

Földesi Bernadett

Szívből ajánlom mindenkinek! Az eladó segítőkész, nagyon kedves!A sütődiszkosz nagyon szép míves alkotás! Köszönöm még egyszer neki! Üdvözlettel

Juhászné Évi

Nagyon szuper a diszkosz.Gyorsan és egyszerűen elkészíthető az étel. Az arányokkal és a fűszerezéssel még kísérletezgetünk. Köszönjük

Bach Attila

A kipróbálása a hét végéig még sajnos várat magára, de nagyon szép munka, elégedett vagyok vele, a képeknek és a vártnak megfelelő, a szállítás is nagyon gyors volt, gondosan becsomagolva érkezett a termék.

Szabó Andi

F. Csaba az egyedi kívánságot figyelembe véve (felirat) gyorsan és tetszetősen elkészítette/kiegészítette a megrendelt sütődiszkoszt. Másoknak is ajánlani fogom az általa készített termékeket, és a továbbiakban biztos vásárlója leszek

Oné Timi

Hogyan lehet boldogságot csempészni egy borongós hétfő reggelbe? Hát egy szépen megmunkált, kanálnyi puszival! 🙂 Köszönöm szépen! 🙂

Laurinyecz Anikó

Csaba egy igazi remekművet készített, ami évekig értékes és egyedi,ugyanakkor praktikusan használható ajándék volt a páromnak a 30. házassági évfordulónkra. Az értékét az is emeli, hogy az ajándék, mivel egy kanál, része lehet a mindennapi életünknek. Az esemény előtt 2 nappal találtam rá Csaba alkotásaira, de ő mindent megtett, hogy időben megérkezzen az ajándék. Hihetetlen volt a hozzáállása, még aznap elkészítette az egyedi kérések alapján a kanalat és még aznap postára is adta. Csodálatos ember, csodálatos művész! Köszönöm!

Rigóné Zsuzsa

Nagyon elégedett vagyok a mesterrel, nem ez az első termékem tőle, és mint mindig most is nagyon gyors és precíz volt! Szép munka Jó anyagminőség jellemzi! Köszönöm

P.Krisztián

Dübörgő ötlet, egyedi stílus, harsány, mégis megbúvó figyelemfelkeltés. A vásárlás folyamata fennakadás nélkül zajlott, a termék pompás, kidolgozott, vagány. Ajánlom!

Patkós Ildikó

Kívántam valami egyedit, és teljesült... Nagyon szépen köszönöm a készítőnek a csodás kivitelezést, igazán meg voltam elégedve. Segítőkész hozzáállása miatt is csillagos ötöst érdemel!

Molnár Kristófné

Az eladó rendkívül kedves, figyelmes, minden részletre odafigyelt a kiskanál elkészítése során. Nagyon szimpatikus, hogy a megrendelést követően telefonon kapcsolatba lépett velem és az egyedi elképzeléseimet nagyon gyorsan, gyönyörű kivitelben valósította meg. A kiskanalak, amiket rendeltem csodaszépek. A kanalak megható, emlékezetes pillanatokat csempésznek a hétköznapjainkba. Köszönjük szépen.

Korpics Krisztián

Köszönöm a feleségemnek ezt a remek ajándékot.

Pap Zsolt

A hétvégén végre mi is felavattuk a sütődiszkoszunkat, nagyon finom lett a benne készült étel! Imádom!

Vincellér Krisztina

Falusi vendéglátó képzésre járok. A gyakorlati vizsga keretében egy magyaros ételt is kell készítenünk. A vizsgaétel: Rigacz Jancsi kedvence, nagy sikert aratott. Az étel is és a diszkosz is.

Zagyva Gabi

Hála ,hogy rátaláltam,Hála,hogy elkészítetted!!Köszönet innen a Mátra lábától!

Zrupkó Diána

Ha nem ezt viszitek magatokkal kempingezni, sokat veszítetek...

Gőbölös Gábor

Köszönjük szépen, nekünk is megérkezett ez a csodasütő. Már most imádom! Ma volt a főpróba és isteni lett. A kész állapotról elmaradt a fotó, mert mindenki izgatott volt milyen lett, és pikk-pakk kiürült a diszkosz.

Lamperth Renárta

Annyira szeretem, megkönnyíti a sütést és megoldást nyújt a munka melletti időhiány kiküszöbölésére. Hálás vagyok érte

Virágh Liza

Ön vásárolt már nálunk?

Mondja el ön is a véleményét!

Védett tartalom!