Házi csirke gombával

Hozzávalók: Házi csirke, gomba a rétről, alma, új krumpli, fokhagyma, bacon, paradicsom, paprika, hagyma, fűszerek. (Darócziné Erzsi receptje)

Szürkeharcsa nyárson

Hozzávalók: Szürkeharcsa szeletek, paradicsom, tetszőlegesen fűszerek. A harcsa 20 percig sült a nyarson. Nyárs: rozmaringág. Szerzőnk megjegyzése: „Szürkeharcsa 50 árnyalata!  Egy igazi gasztro kínzás!” (Hajdú Mihály receptje)

Liza csirkecombja

Hozzávalók: Krumpli, gomba, hagyma, szalonna, csirkecomb. (Virágh Liza receptje)

Pipi sóban

Hozzávalók: Egy darab pipi, sok só. Borítsd be minden oldalról vastagon a csirkét, azután zárd rá a fedőt. Parázson kb. 1,5 óra alatt kész. A sót kotord le róla a végén, és rendben is van! Fortély: a só jó vastagon legyen rajta! Akkor mint egy „kéreg” rásül. Egyáltalán nem lesz túl sós ízű még a […]

Éva csirkemelles diszkosza barackkal

Hozzávalók: Bacon, pipimell, ananász, barack, fűszerek. A csirkemellet fűszerezzük, betekerjük a baconnal, majd ráhalmozzuk az aprított ananászt és a felezett barackbefőttet. (Szecskóné Horváth Éva receptje)

Fanni csirkemelles diszkosza

Hozzávalók: Csirkemell, füstölt sonka, gomba, cukkini, alma, lilahagyma, újhagyma, paradicsom, paprika, répa, petrezselyem gyökér, burgonya, só, bors, rozmaring, kakukkfű, kömény, szárított zöldségkeverék. (Varga Fanni receptje)

Anikó csirkemelles diszkosza

Hozzávalók: Csirkemell, krumpli, répa, gomba, cukkini, hagyma, szalonna, paradicsom. (Kántorné Ancza Anikó receptje)

Sertésszűz baconban, rozmaringgal

Hozzávalók: Burgonya, sertés szűzérme, bacon szalonna,rozmaring ág,ananász,  grillsajt, só, fűszerek. Fortély: az ananász és grillsajt a végén kerül rá, amikor már szépen megpuhult a többi hozzávaló.  (Szecskóné Horváth Éva receptje)

Védett tartalom!

Csak júniusban!

Most kedvezünk azoknak, akik szeretik teljesen készen kapni a dolgokat: csak júniusban (!) VISSZAÁLLÍTJUK A BEAVATÁS választásának a lehetőségét!

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.