Házi csirke gombával

Hozzávalók: Házi csirke, gomba a rétről, alma, új krumpli, fokhagyma, bacon, paradicsom, paprika, hagyma, fűszerek. (Darócziné Erzsi receptje)
Szürkeharcsa nyárson

Hozzávalók: Szürkeharcsa szeletek, paradicsom, tetszőlegesen fűszerek. A harcsa 20 percig sült a nyarson. Nyárs: rozmaringág. Szerzőnk megjegyzése: „Szürkeharcsa 50 árnyalata! Egy igazi gasztro kínzás!” (Hajdú Mihály receptje)
Liza csirkecombja

Hozzávalók: Krumpli, gomba, hagyma, szalonna, csirkecomb. (Virágh Liza receptje)
Pipi sóban

Hozzávalók: Egy darab pipi, sok só. Borítsd be minden oldalról vastagon a csirkét, azután zárd rá a fedőt. Parázson kb. 1,5 óra alatt kész. A sót kotord le róla a végén, és rendben is van! Fortély: a só jó vastagon legyen rajta! Akkor mint egy „kéreg” rásül. Egyáltalán nem lesz túl sós ízű még a […]
Sült libamell savanyú káposzta ágyon

Hozzávalók: Libamell, savanyú káposzta, fűszerek ízlés szerint. (Rózsa Gábor receptje)
Éva csirkemelles diszkosza barackkal

Hozzávalók: Bacon, pipimell, ananász, barack, fűszerek. A csirkemellet fűszerezzük, betekerjük a baconnal, majd ráhalmozzuk az aprított ananászt és a felezett barackbefőttet. (Szecskóné Horváth Éva receptje)
Éva csirkemelles diszkosza áfonyával

Hozzávalók: Gomba, hagyma, paprika, bacon, csirkemell, ráadásnak pedig áfonya. (Szecskóné Horváth Éva receptje)
Fanni csirkemelles diszkosza

Hozzávalók: Csirkemell, füstölt sonka, gomba, cukkini, alma, lilahagyma, újhagyma, paradicsom, paprika, répa, petrezselyem gyökér, burgonya, só, bors, rozmaring, kakukkfű, kömény, szárított zöldségkeverék. (Varga Fanni receptje)
Anikó csirkemelles diszkosza

Hozzávalók: Csirkemell, krumpli, répa, gomba, cukkini, hagyma, szalonna, paradicsom. (Kántorné Ancza Anikó receptje)
Sertésszűz baconban, rozmaringgal

Hozzávalók: Burgonya, sertés szűzérme, bacon szalonna,rozmaring ág,ananász, grillsajt, só, fűszerek. Fortély: az ananász és grillsajt a végén kerül rá, amikor már szépen megpuhult a többi hozzávaló. (Szecskóné Horváth Éva receptje)