Éva csirkemelles diszkosza barackkal / Receptek

Hozzávalók:

Bacon, pipimell, ananász, barack, fűszerek.

A csirkemellet fűszerezzük, betekerjük a baconnal, majd ráhalmozzuk az aprított ananászt és a felezett barackbefőttet.

(Szecskóné Horváth Éva receptje)

Védett tartalom!

ÚJRA ELÉRHETŐ!

A BEAVATÁS választásának a lehetősége még mindig rendelhető! Most kedvezünk azoknak, akik szeretik konyhakészen kapni az eszközöket.

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.