Szezonnyitó bőségdiszkosz

Hozzávalók: Beszéljenek a képek! (László Balázs képes receptje)
Sertés szűz gazdagon

Hozzávalók: Sertés szűz, burgonya, füstölt szalonna, zeller, fehérrépa, sárgarépa, vöröshagyma, paprika, paradicsom, fokhagyma, grill fűszer, zsír, só Sertés zsírral kikentem a diszkosz alját, majd megpakoltam fűszeres burgonya karikákkal, erre jöttek isteni füstölt szalonna szeletek, arra grill fűszeres sertés szűz szeletek, majd egy kupac zeller, fehér répa és sárgarépa hasábok, vöröshagyma karikával. Ezt a kupacot még meg díszítettem pár hús szelettel, paprika és paradicsom karikával. Kapott […]
Attiláék kenyere

Hozzávalók: 50 dkg BL80 kenyér liszt,1 cs (7g) por élesztő, 2 dkg só, 4 dl langyos víz Beletesszük a dagasztó gépbe a hozzávalókat és 20 percig dagasztjuk. Fél napig kell pihentetni, majd megsütni. (Győrffyné Zsebő Adrienn és Győrffy Attila receptje)
Csirkehúsos bőségtál

Hozzávalók: Csirkemell, csirkecomb, szalonna, sok zöldségféle, fűszerek. (Csapó Gáborék receptje)
Csülök diszkoszban

Hozzávalók: Előfőzött csülök, burgonya, szalonna. (Haris Gábor receptje)
Madzagos bacon

Hozzávalók: Alulra bacon kerül, rajta édesburgonya, burgonya, citromfüves fűszer. Tetejére baconba tekert „madzag” ( pl. spárga, újhagyma, póréhagyma) (Szecskóné Horváth Éva receptje)
Mustáros tarja diszkoszban

Hozzávalók: Tarja, mustár, fűszerek, lila (új) hagyma, rozmaring. ( Mandli Ádám receptje)
Malaccsülök káposztaágyon

Hozzávalók: Malaccsülök, burgonya, hagyma, savanyú káposzta és füstölt oldalas rétegezve. (Városi Ádám receptje)
Kacsacomb és tarja, variáció két diszkoszra

Hozzávalók: kacsacomb, tarja, zöldségfélék, fűszerek. Beszéljenek a képek! ( Kovács Dóra receptje)
Liza sült oldalasa

Hozzávalók: Sárgarépa, cukkini, krumpli, vöröshagyma, szalonna,paprika kolbász, oldalas, fűszerek. Szerzőnk megjegyzése: „Sajnos az illata nem megy át… Isteni volt!!!” (Virágh Liza receptje)