Gabi kenyere / Receptek

Hozzávalók:

Kb. fél kiló liszt, három közepes krumpli hajában megfőve és összenyomva, lestyán levele apróra vágva, tökmag durvára vágva, kicsit cukros tejben megfuttatott élesztő, só, bors és 2-3 evőkanál szőlőmag olaj.

Összegyúrom, dagasztom, kelesztem. A sütőt 220 fokra előmelegítettem, 30 percig 220 fokon, 20 percig 200 fokon sütöttem cipót. Aztán az utolsó 10 percre kivettem a diszkoszból, hogy megpiruljon a héja. Amikor kivettem, vízzel megecseteltem a tetejét. A diszkosz vizes volt egy kicsit, egyébként nem párásítottam sütés közben.

(Zagyva Gabriella receptje)

Védett tartalom!

Sajnos erre az évre már nem tudunk több rendelést fogadni.

Áldott Karácsonyt kívánunk! Szeretettel várunk újra 2023. januárjától.
Fehér család