Éva kenyere / Receptek

Hozzávalók:

5 dkg kovász, 500g tönköly liszt, 350g víz, 20g só, 1 cs. por élesztő.

Megkelesztjük. Ezután kétszer „sziromhajtás” következik.

Sütés előtt a tetejét bevágni.

220 fokon tetővel sütjük 25 percig, utána tető le és még sütni kell 10 percig.

(Szecskóné Horváth Éva receptje)

Védett tartalom!

ÚJRA ELÉRHETŐ!

A BEAVATÁS választásának a lehetősége még mindig rendelhető! Most kedvezünk azoknak, akik szeretik konyhakészen kapni az eszközöket.

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.