Lazac burgonyaágyon

Hozzávalók: Lazac, kapor, petrezselyem, bacon, burgonya, vagy más zöldségféle. Változat: a lazacot nem tekerjük be a baconba, hanem csak a sütés vége felé, az utolsó 10 percre tegyük rá a többiek tetejére) (Szecskóné Horváth Éva receptje)

Vaddisznó oldalas extrákkal

Hozzávalók: Vaddisznó oldalas, zöldségek tetszés szerint, szalonna, fűszerek. (Ragyamóczki István receptje)

Szürkeharcsa nyárson

Hozzávalók: Szürkeharcsa szeletek, paradicsom, tetszőlegesen fűszerek. A harcsa 20 percig sült a nyarson. Nyárs: rozmaringág. Szerzőnk megjegyzése: „Szürkeharcsa 50 árnyalata!  Egy igazi gasztro kínzás!” (Hajdú Mihály receptje)

Védett tartalom!

Köszönjük szépen az egész éves bizalmat!

2023-ban már nem teljesítünk több rendelést, és 2024. január 15-ig szabadságon leszünk.
Rendelése leadásakor kérjük, ezt vegye figyelembe!

Boldog Karácsonyt kívánunk,
Fehér család