Lazac burgonyaágyon

Hozzávalók: Lazac, kapor, petrezselyem, bacon, burgonya, vagy más zöldségféle. Változat: a lazacot nem tekerjük be a baconba, hanem csak a sütés vége felé, az utolsó 10 percre tegyük rá a többiek tetejére) (Szecskóné Horváth Éva receptje)
Nyúlpecsenye diszkoszban

Hozzávalók: Nyúlpecsenye, fűszerek, zöldségek. (Jakus Judit receptje)
Vaddisznó oldalas extrákkal

Hozzávalók: Vaddisznó oldalas, zöldségek tetszés szerint, szalonna, fűszerek. (Ragyamóczki István receptje)
Szürkeharcsa nyárson

Hozzávalók: Szürkeharcsa szeletek, paradicsom, tetszőlegesen fűszerek. A harcsa 20 percig sült a nyarson. Nyárs: rozmaringág. Szerzőnk megjegyzése: „Szürkeharcsa 50 árnyalata! Egy igazi gasztro kínzás!” (Hajdú Mihály receptje)