Lazac burgonyaágyon

Hozzávalók: Lazac, kapor, petrezselyem, bacon, burgonya, vagy más zöldségféle. Változat: a lazacot nem tekerjük be a baconba, hanem csak a sütés vége felé, az utolsó 10 percre tegyük rá a többiek tetejére) (Szecskóné Horváth Éva receptje)

Vaddisznó oldalas extrákkal

Hozzávalók: Vaddisznó oldalas, zöldségek tetszés szerint, szalonna, fűszerek. (Ragyamóczki István receptje)

Szürkeharcsa nyárson

Hozzávalók: Szürkeharcsa szeletek, paradicsom, tetszőlegesen fűszerek. A harcsa 20 percig sült a nyarson. Nyárs: rozmaringág. Szerzőnk megjegyzése: „Szürkeharcsa 50 árnyalata!  Egy igazi gasztro kínzás!” (Hajdú Mihály receptje)

Védett tartalom!

HÚSVÉTIG AJÁNDÉK RECEPTFÜZET A SÜTŐDISZKOSZHOZ!

Fontos: Mindenképpen tedd a kosárba mert utólag nem tudjuk hozzáadni a rendeléshez! Egy rendeléshez egy TAVASZI RECEPTFÜZETET adunk ajándékba.

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.