Lazac burgonyaágyon

Hozzávalók: Lazac, kapor, petrezselyem, bacon, burgonya, vagy más zöldségféle. Változat: a lazacot nem tekerjük be a baconba, hanem csak a sütés vége felé, az utolsó 10 percre tegyük rá a többiek tetejére) (Szecskóné Horváth Éva receptje)

Vaddisznó oldalas extrákkal

Hozzávalók: Vaddisznó oldalas, zöldségek tetszés szerint, szalonna, fűszerek. (Ragyamóczki István receptje)

Szürkeharcsa nyárson

Hozzávalók: Szürkeharcsa szeletek, paradicsom, tetszőlegesen fűszerek. A harcsa 20 percig sült a nyarson. Nyárs: rozmaringág. Szerzőnk megjegyzése: „Szürkeharcsa 50 árnyalata!  Egy igazi gasztro kínzás!” (Hajdú Mihály receptje)

Védett tartalom!

Sajnos erre az évre már nem tudunk több rendelést fogadni.

Áldott Karácsonyt kívánunk! Szeretettel várunk újra 2023. januárjától.
Fehér család