Hozzávalók:
Lazac, kapor, petrezselyem, bacon, burgonya, vagy más zöldségféle.
Változat:
a lazacot nem tekerjük be a baconba, hanem csak a sütés vége felé, az utolsó 10 percre tegyük rá a többiek tetejére)
(Szecskóné Horváth Éva receptje)
Hozzávalók:
Lazac, kapor, petrezselyem, bacon, burgonya, vagy más zöldségféle.
Változat:
a lazacot nem tekerjük be a baconba, hanem csak a sütés vége felé, az utolsó 10 percre tegyük rá a többiek tetejére)
(Szecskóné Horváth Éva receptje)
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva
Védett tartalom!
AKKOR ŐSZI-TÉLI RECEPTES FÜZETET ADUNK HOZZÁ AJÁNDÉKBA!
Ha karácsonyig meg szeretnéd kapni a rendelésedet, kérjük vedd figyelembe a karácsonyi határidőket: