Lollipop diszkoszban (csirkecomb nyalóka) / Receptek

A csirkecombokat sütés előtti napon megformázzuk: a „dobverőket” farigcsálni kell, hogy „nyalóka” formája legyen, inakat és porc részeket eltávolítani, stb…).

Ezután kap egy pácot (ízlés szerint) és egy éjszakát pihent a hűtőszekrényben.

Sütés:  szétszedős diszkosz esetén 10 személyes diszkoszban rácson(fedővel)160 fokon 40 percig, majd 200 fokon fedő nélkül 15-20 percig.

Ha nem szedhető szét, akkor szabadban az utolsó 15-20 percre húzzunk rá e tetejére egy kis parazsat. Konyhai sütés esetén 180 fok, 120 perc hasonló eredményt hoz.

(Hajdú Mihály receptje)

Védett tartalom!

Még gondolkodsz?

Sütődiszkosz addig is vár – ahogy a tűz is, ami mellett majd együtt főzünk. Ne feledd, karácsony előtt minden darab kézzel készül, a rendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük, a kapacitásunk erejéig. Most még időben vagy!

🎁AJÁNDÉK: ŐSZI-TÉLI RECEPTES FÜZET, továbbá INGYENES SZÁLLÍTÁS🚚 ( GLS, kártyás fizetés esetén) minden rendelés mellé NOVEMBER 10-ig!

ÚJRA ELÉRHETŐ!

A BEAVATÁS választásának a lehetősége még mindig rendelhető! Most kedvezünk azoknak, akik szeretik konyhakészen kapni az eszközöket.

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Idén már nem lesz új sütődiszkoszod, mert nem tudunk több rendelést elkészíteni. Viszont semmi nincs veszve! Kezdjük ezzel a 2026-os évet! Ha december 23-ig leadod a rendelést, akkor küldünk emailben egy exkluzív, nyomtatható A4-es ajándékkártyát, amit a karácsonyfa alá tehetsz! Januárban pedig elkészítjük a sütődiszkoszt, fizetned is akkor kell!
Áldott Ünnepet kívánunk,
Judit, Csaba