Lollipop diszkoszban (csirkecomb nyalóka) / Receptek

A csirkecombokat sütés előtti napon megformázzuk: a „dobverőket” farigcsálni kell, hogy „nyalóka” formája legyen, inakat és porc részeket eltávolítani, stb…).

Ezután kap egy pácot (ízlés szerint) és egy éjszakát pihent a hűtőszekrényben.

Sütés:  szétszedős diszkosz esetén 10 személyes diszkoszban rácson(fedővel)160 fokon 40 percig, majd 200 fokon fedő nélkül 15-20 percig.

Ha nem szedhető szét, akkor szabadban az utolsó 15-20 percre húzzunk rá e tetejére egy kis parazsat. Konyhai sütés esetén 180 fok, 120 perc hasonló eredményt hoz.

(Hajdú Mihály receptje)

Védett tartalom!

ÚJRA ELÉRHETŐ!

A BEAVATÁS választásának a lehetősége még mindig rendelhető! Most kedvezünk azoknak, akik szeretik konyhakészen kapni az eszközöket.

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.