Beavatott sütődiszkosz
Rendeld meg bátran, karácsonyig elkészül!
Készítési határidő: kb 1-2 hét.
(Ha rövidebb határidővel kell, telefonálj most, megoldjuk! 0670-546-9795)
Karácsonyig már csak korlátozottan tudunk új megrendelést vállalni, ezért ezen a felületen a rendelési lehetőséget 2022. januárig leállítjuk.
Nincs veszve minden!
Ha csak lehet, igyekszünk még kiszolgálni a vásárlókat a kapacitásunk erejéig.
Javasoljuk, hogy keressenek mihamarabb kéréseikkel az alábbi elérhetőségeken:
ezustkovacs@gmail.com
0630-279-7559
Áldott Ünnepeket kívánunk!
Fehér család
Leírás

Ha nincs lehetőséged vagy időd a beavatásra, elvégezzük helyetted. Ez esetben „konyhakészen” kapod meg a sütődiszkoszt tőlünk.
Anyaga: szénacél (natúr vas)
MI A SÜTŐDISZKOSZ?
- A Sütődiszkosz egy hagyományos népi sütőedény, újragondolva.
- Kialakításának köszönhetően az edényből nem párolognak el az összetevők értékes aromái, így különleges ízvilág jön létre.
- Parázson és konyhai sütőben egyaránt használható.
- Kifejezetten a Kárpát-medencére jellemző használati mód és formavilág.
A SÜTŐDISZKOSZ HASZNÁLATA:
- Rakd tele a sütődiszkoszt hússal, zöldséggel.
- „Tedd a parázsba, és igyál egy pálinkát!”
- Egy-másfél óra múlva kész az ebéd!
- Használat után töröld szárazra, kend át zsiradékkal, és akaszd fel egy kampóra.
BEAVATÁS:
Az első használat előtt be kell avatni, vagyis kiégetni zsiradékkal, mint a régi palacsintasütőket.
– Nézd meg a termékhez rendelhető kiegészítőket is: beavatás, névtábla, halfüstölő rács.
– Kérünk, hogy tartsd be a sütés-főzésnél általánosan érvényes balesetvédelmi szabályokat!
– Ha még többet szeretnél tudni, érdemes elolvasni a Termékismertető és a GYIK menüpontot is!
Ajándékba szeretnéd adni a sütődiszkoszt?


Téged már meggyőztünk, de nehéz elmagyarázni másoknak, hogy mi is ez?
Szeretnéd megmutatni, hogy minőségi, egyedi ajándékot kapott, egy jó nevű kézműves műhelyből?
Segítünk!
Minden termékünkhöz adunk egy színes, kétoldalú kísérőkártyát, ami néhány kép segítségével pár szóban bemutatja a sütődiszkoszt. Ráadásul még a főbb szakmai elismerések is rajta vannak, sőt az is, hogy hol találtok recepteket!