Gabi kenyere / Receptek

Hozzávalók:

Kb. fél kiló liszt, három közepes krumpli hajában megfőve és összenyomva, lestyán levele apróra vágva, tökmag durvára vágva, kicsit cukros tejben megfuttatott élesztő, só, bors és 2-3 evőkanál szőlőmag olaj.

Összegyúrom, dagasztom, kelesztem. A sütőt 220 fokra előmelegítettem, 30 percig 220 fokon, 20 percig 200 fokon sütöttem cipót. Aztán az utolsó 10 percre kivettem a diszkoszból, hogy megpiruljon a héja. Amikor kivettem, vízzel megecseteltem a tetejét. A diszkosz vizes volt egy kicsit, egyébként nem párásítottam sütés közben.

(Zagyva Gabriella receptje)

Védett tartalom!

Csak júniusban!

Most kedvezünk azoknak, akik szeretik teljesen készen kapni a dolgokat: csak júniusban (!) VISSZAÁLLÍTJUK A BEAVATÁS választásának a lehetőségét!

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.