Éva kenyere / Receptek

Hozzávalók:

5 dkg kovász, 500g tönköly liszt, 350g víz, 20g só, 1 cs. por élesztő.

Megkelesztjük. Ezután kétszer „sziromhajtás” következik.

Sütés előtt a tetejét bevágni.

220 fokon tetővel sütjük 25 percig, utána tető le és még sütni kell 10 percig.

(Szecskóné Horváth Éva receptje)

Védett tartalom!

Csak júniusban!

Most kedvezünk azoknak, akik szeretik teljesen készen kapni a dolgokat: csak júniusban (!) VISSZAÁLLÍTJUK A BEAVATÁS választásának a lehetőségét!

Keresd a webáruházban, a termékek mellett!

Kedves Látogató!

Arról már lemaradtál, hogy még idén kézhez kapjad a sütődiszkoszod, de semmi nincs veszve! Ha december 23-ig leadod a megrendelésedet, akkor emailben küldünk egy gyönyörű, nyomtatható ajándékkártyát, amit még betehetsz a fa alá! A kész sütődiszkoszod pedig január első felében érkezik majd a megadott címre.